Who am I?

Ik zal meteen met de deur in huis vallen. Ik ben mijn vader verloren. Nee niet gewoon even zoek, nee mijn vader is overleden.

19 jaar geleden ben ik geboren, ik kreeg de naam Manuela. Mijn vader (en mijn moeder ook natuurlijk) was apentrots! Ik was zijn meissie, zijn engeltje! Ik ben ook echt een ontzettend vaderskindje!

In juni 2013 is bij mijn vader slokdarmkanker geconstateerd, met uitzaaiingen naar de lymfeklieren, maag en lever. Mijn wereld stortte in. Hoe kan dat nou? Hoe kan mijn vader nou kanker hebben? Al meteen werd duidelijk dat mijn vader een ongeneselijke vorm van kanker had, omdat het al te ver uitgezaaid was.

8 maanden lang heeft mijn vader gevochten! Op 25 januari 2014 heeft mijn vader de strijd verloren.

Ik hoop doormiddel van deze blog het verdriet een plekje te kunnen geven. Een soort blogtherapie ;).

Uiteraard mag je alles aan me vragen, en ik zal proberen overal een antwoord op te geven. Zoals mijn vader altijd zei: er bestaan geen domme vragen!

 

Een gedachte over “Who am I?

  1. Karin Wintzen

    Beste Manuela,
    Ik werk bij KWF Kankerbestrijding en jouw blog is hier niet onopgemerkt gebleven. Het is prachtig en ontroerend. Wij willen je graag twee kaarten aanbieden om onze tv-show Sta op tegen kanker volgende week bij te wonen. Zou je dat willen? Stuur mij dan een berichtje per e-mail. Adres laat ik hieronder achter.
    Hartelijke groet,
    Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s