We zijn alweer een maand verder

Mijn vader is vandaag alweer één maand dood.

De eerste maand zonder mijn vader is heeeel snel gegaan! We hebben zoveel geregeld voor de uitvaart en de erfenis dat de tijd voorbij gevlogen is.

Rustigere tijden breken nu aan. Ik merk dat ik me daar zorgen over maak omdat drukte voor afleiding zorgt. Vandaar dat ik vanaf 1 maart weer fulltime ga werken in de hoop dat ik mijn gedachtes kan verzetten want als ik thuis zit denk ik alleen maar aan mijn vader.

Vandaag wezen kijken voor een grafmonument. Wat is er veel keus zeg! Wel heb ik er twee gezien die echt met kop en schouders boven de andere monumenten uit steken. Na overleg met mijn familie hebben we besloten nog even te wachten met de aanschaf aangezien het dure grafmonumenten zijn. Ook kan een monument nog wel even wachten. We maken het graf nu vooral leuk met plantjes en bloemen!

De komende dagen hoop ik iets beter te kunnen slapen en wil ik het sporten ook weer helemaal gaan oppakken. Misschien dat het verdriet doormiddel van een goede nachtrust en een uurtje hardlopen onder controle te houden is ;).

20140225-210443.jpg Mini Manuela en grote papa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s