Gemengde gevoelens

Ik heb een baan!

Afgelopen vrijdag heb ik een sollicitatiegesprek gehad bij een drukkerij in Den Haag. En eindelijk kwam er na een moeilijke periode goed nieuws! Vandaag was mijn eerste werkdag als medewerker DTP. Een super leuke en mega leerzame dag!

Ik ben zo mega mega blij maar ondertussen voel ik me ook super rot. Ik had mijn vader zo graag willen vertellen wat voor bedrijf het is en wat ik allemaal mag doen. Mij vader zou aandachtig hebben geluisterd en gezegd hebben dat hij super trots op me is. Diep van binnen weet ik ook dat hij trots op me is maar ik had het hem zo graag horen zeggen. Ik merk elke dag een beetje meer dat mijn lieve papa er niet meer is.

Lieve papa,
Je kleine meid heeft een baan. Het is daar echt heel erg leuk en ik leer er onwijs veel. Er werken alleen maar mannen en dat is eigenlijk super fijn. Als het aan mij ligt dan blijf ik daar nog heel lang werken! Ik hoop dat je trots op me bent al weet ik eigenlijk wel dat jij de aller trotste papa van de hele wereld bent! Pap ik ben ook mega trots op jou en ik hou zielsveel van je!
Kussie van Maan

20140407-215527.jpg

Een gedachte over “Gemengde gevoelens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s