Ik wil mijn vader terug!

Ik heb me in tijden niet zo rot gevoeld. Toen ik vanmorgen beneden kwam bleek mijn cavia niet meer te leven, op mijn werk ging van alles mis en dwarsfluit spelen lukte ook al voor geen meter.

Ik zit mezelf vreselijk in de weg.. Ik moet presteren, goed zijn in wat ik doe. Fouten mogen niet. Waardoor ik mezelf tot waanzin drijf. Een mens kan niet alles goed doen maar toch moet ik dat van mezelf. En als ik dan één foutje maak dan ga ik aan mezelf twijfelen.

Ook met het verdriet van papa wil ik het ‘goed’ doen. Goed is in dit geval: niet huilen in het openbaar, niet laten merken dat ik me rot voel, mensen laten geloven dat het prima gaat..

Afgelopen zaterdag was bijvoorbeeld heel moeilijk. We gingen het huis van papa leeghalen. Ik moest heel veel spullen wegdoen zoals kleding. Het was echt heel verdrietig maar toch heb ik dat niet laten zien.

Ik zou zo graag eens hardop zeggen “ik voel me rot vandaag”. Maar dan behandelen mensen je (onbewust) anders en dat wil ik niet. Ik wil gewoon dat alles weer word zoals vroeger. IK WIL MIJN VADER TERUG!

Een gedachte over “Ik wil mijn vader terug!

  1. Caroline

    Ja meid het valt niet mee. Al zou ik het voor je kunnen regelen zou ik het meteen doen. Van mij mag nee moet hij ook terugkomen maar dat gaat helaas niet.

    xxx mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s