Een tigger.

Over 23 dagen, 15 uur en 45 minuten ben ik jarig. Dan stap ik uit de tienerzone zo de tiggerzone in. Ja ja ik word twintig!

Ik maak me zorgen om die dag.. Mijn eerste verjaardag zonder mijn vader. Hoe zal het zijn? Zal ik veel aan hem denken? Ben ik de hele dag verdrietig? Allemaal vragen waarop ik over iets minder dan 24 dagen antwoord krijg.

Het voelt heel dubbel. Het liefst zou ik mijn verjaardag niet vieren en de hele dag bij mijn vaders graf gaan zitten. Maar ik had mezelf voorgenomen dat ik niet ‘dat zielige meisje dat altijd bij haar vaders graf zit’ word. Ik wil niet verdrinken in verdriet, tot aan mijn navel onder water staan is het maximum en daar ga ik nu nog net niet overheen..

Ik hoop dat ik over 23 dagen, 15 uur en 45 minuten kan zeggen dat ik oprecht blij ben dat ik weer een jaartje ouder ben geworden. Dat ik glimlach en dat die glimlach echt is!

20140518-224833-82113394.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s