Party Hardy

Morgen is het dan zover! Morgen vier ik mijn verjaardag.

Ik ben officieel nog niet jarig morgen, dat ben ik namelijk woensdag pas. Ik ben al helemaal aan het aftellen! Eindelijk uit de tienerzone! Ik krijg zoveel leuke dingen, voornamelijk voor mijn uitzet!

Over mijn uitzet gesproken trouwens, Ik heb al aardig wat spullen er voor gekocht en gekregen! Uiteraard heb ik nog veeeeel meer nodig maar het begin is er. Ik kan in ieder geval al eten ik heb namelijk al bestek, en mijn vriend heeft al pannen.. We hebben alleen nog geen borden maar dan eten we wel uit de pan haha! En douchen kan ook, de handoeken en washandjes liggen namelijk al bij mijn vriend (nee ik heb nog geen douche want dat past niet in mijn slaapkamer). Ook de blender, staafmixer en citruspers zijn al binnen. En een hele mooie retro keukenweegschaal die echt een eyecatcher is. Ik denk dat ik maar stop met opnoemen want anders heb ik straks een hele pagina vol geschreven en dan staan er alleen maar producten in.

Even terug naar mijn verjaardag hoor. Morgen gaat het dus gebeuren. Ik vier het gewoon klein, zoals altijd eigenlijk. Ik heb ook een redelijk kleine familie dus dan houd het snel op natuurlijk! Een kleine familie heeft veel voordelen hoor, we zijn bijvoorbeeld erg hecht! Veel vrienden komen er nooit aangezien ik niet echt veel vrienden heb, ik kan ze op 1 hand tellen. Maar beter een paar goede vrienden dan heel veel ‘kennissen’.

Ik wilde dit bericht eigenlijk ‘papa-vrij’ houden.. Maar het lukt me niet.. Ik ben echt oprecht blij hoor dat ik 20 word maar er is ook een gedeelte van mij dat zegt ‘nou leuk hoor zoon rot verjaardag zonder mijn vader’.. Ik probeer die gedachtes altijd weg te duwen maar op dit soort dagen krijg ik dat niet voor elkaar. Het is gewoon een beetje raar om feest te vieren terwijl er iemand mist. Ik vraag me af hoe ik me morgen tijdens mijn feestje voel. Misschien kijk ik wel constant naar de deur in de hoop dat mijn vader binnenkomt, iets wat natuurlijk niet gaat gebeuren.. God wat mis ik hem!

 

4 gedachtes over “Party Hardy

  1. De eerste verjaardag zonder, is niet makkelijk… Maar je komt er wel doorheen. Al moet je spartelen, je komt er wel!

    En weet dat je papa je zeker en vast ook een geweldig fijne verjaardag toewenst. Net zoals ik dat trouwens doe 😉

    1. Ik zal er vast wel doorheen komen maar het blijft onwennig zo’n eerste verjaardag zonder m’n papa. Ik weet zeker dat mijn vader boven in de hemel samen met mijn oma en opa mijn verjaardag aan het vieren is!

      Bedankt voor je felicitatie 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s