Vaderdag

De eerste vaderdag zonder mijn vader. Papa ik mis je!

Ik voel me verdrietig maar weet niet zo goed hoe ik daarmee om moet gaan. Iedereen zet zijn vader in het zonnetje, maar ik kan dat niet meer. Het liefst zou ik de hele dag in mijn bed gaan liggen en er pas uitkomen als vaderdag voorbij is maar dat is vandaag geen optie want mijn schoonvader is vandaag jarig en geeft een feestje.

Vrijdagavond ben ik al bij het graf geweest om het mooi te maken. Ik heb toen meteen samen met mijn moeder en zusje een plantje neergezet alvast voor vaderdag. Vandaag ga ik niet naar het graf. Dit is een bewuste keuze, het is gewoon te pijnlijk!

Lieve papa,
Fijne vaderdag!
Ik hou heel veel van je en ik mis je ontzettend.
Kus van je kleine meissie!

 

4 gedachtes over “Vaderdag

  1. Caroline

    Ik zou willen dat ik de pijn kon wegnemen. Maar dat gaat helaas niet. Het enige wat ik kan doen is er voor je zijn. We missen hem allemaal heel erg. Ik hou van je.

    xxx mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s