Happy Birthday.

Zaterdag zou mijn papa 52 jaar geworden zijn.

Dit soort dagen zijn extra confronterend.. Je word nog eens extra met je neus op de feiten gedrukt. De eerste verjaardag van mijn vader die hij zelf niet meer mee gemaakt heeft. Wat een ontzettende *piep* dag was dat!

Uiteraard ben ik naar zijn graf geweest om een paar plantjes te poten en een verjaardagskaart neer te leggen. Want ondanks dat hij overleden is, is hij nog steeds jarig (vind ik)! Er waren meer mensen die aan mijn vaders verjaardag hadden gedacht en naar het graf waren gekomen om een bloementje neer te leggen. Dit gaf een fijn gevoel, dat je er niet alleen voor staat!

Verder heb ik de rest van de dag zoveel mogelijk afleiding gezocht. Ik ben bijvoorbeeld naar Rotterdam geweest om een nieuwe dwarsfluit aan te schaffen. Een hele mooie Yamaha YFL 211, die ik al erg lang wilde maar vanwege de prijs niet durfde te kopen. En mijn vriend heeft nieuwe camera spullen gekocht. Dit was eigenlijk best gezellig en deed me alles even vergeten.

In de avond hebben we mijn vaders lievelings eten gegeten. Macaroni met erg veel vlees en groente erin, een ontzettende caloriebom! Met als toetje kloppudding! Dit eten deed me zo vreselijk aan mijn papa denken dat ik er een brok van in mijn keel kreeg!

Al met al was het een dag waarop ik heb stil gestaan bij alles wat ik meegemaakt heb en nooit meer mee zal maken met mijn vader! Papa, ik hou van je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s