11 november 2013 door Johan van Bergen.

11-11-2013, dag 132.

De nacht begint slecht want ik lig tot na 00.00 uur wakker maar ik val toch in slaap. Ik word wakker om 01.50 uur en later om 03.55 uur. Beide keren rook ik een sjekkie en om 06.10 uur kom ik echt uit bed. Ik rook een sjekkie en neem me ochtendritueel. Agnés gaat om 06.50 uur weg voor de bus. Het is nu 11 uur + 11 minuten op de 11e van de 11e. Oftewel: Het carnaval mag nu gaan beginnen. Om 10.55 uur komt Franka voor me medicijnen en om me in te smeren. Meestal duren die bezoekjes net als nou maar 15 minuten. Ik was het al vergeten maar om 12.00 uur is Maan er. Om 13.05 uur gaan we even naar de supermarkt en zijn met een ½ uur weer terug. Ik ben er zelf met de rollator naar toe gelopen maar dat ging 4 x bijna fout. Ik verloor een paar x me evenwicht maar ben gelukkig niet gevallen. Om 14.50 uur gaat ze naar huis om even 1 uurtje te slapen. Als ze weg is ga ik ook 1 uurtje slapen. Maar ondanks dat ik veel gelopen heb slaap ik heel zo veel niet. Als ’s avonds Cmc+Uk nog even komen is het gezellig. Wanneer ze om 21.00 uur weg zijn ga ik om 21.30 uur slapen. Ik word om 22.45 uur wakker als Agnés binnenkomt. De deur stond nog open. Misschien is Cmc of Uk hem vergeten dicht te doen. We maken even een praatje en ik rook een sjekkie en ga daarna slapen.

2 gedachtes over “11 november 2013 door Johan van Bergen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s