26 december 2014 door Johan van Bergen

Donderdag ​26-12-2013, dag 178.

Om 02.30 uur, als Diana ligt te slapen, ga ik een sjekkie roken en daar word ze wakker van maar dat is niet erg want zij hoort wakker te zijn en ik niet. Ik ga weer terug maar ben er om 04.10 uur weer uit. Ik doe een kleine boodschap en tot mijn grote opluchting ook een grote. Dat is zo vermoeiend dat ik gelijk weer in bed ga liggen tot ik om 06.35 uur wakker word voor het ochtendgebeuren. Diana is laat en gaat pas tegen 07.30 uur weg. Als het 08.00 uur is verwisseld Lian me cassette. Nadat ik eigenlijk slecht geslapen heb, ik ben veel wakker geweest, zit ik dan toch aan de pap. Het is redelijk rustig vandaag en ik ga op de bank liggen slapen tot Uk+Cmc om 12.55 uur binnenkomen en om 13.35 uur kom ik van de bank. Me vader wil nu even langskomen en staat om 14.45 aan te bellen want die sukkel is de sleutel vergeten mee te nemen. Hij heb geluk dat er iemand is om de deur open te doen want ik doe het niet. En zeker niet voor iemand die een sleutel heb. Als pa weg is begint Cmc aan het eten en de lucht die uit de keuken komt belooft veel goeds. Ik verheug me er nu al op. Om 16.30 uur gaan we beginnen met een kalkoenrollade en witlof met ham+kaas uit de oven. Na van allebei 2 hapjes te hebben genomen krijg ik enorm veel pijn en ga ik over me nek. Tot zover mijn kerstmaal. Terwijl de dames heerlijk door gaan met eten ga ik op bed liggen en val in slaap tot ze om 19.15 uur naar huis gaan. Ik zeg nog een keer sorry voor het eten maar ik kan er niks aan doen en dat weten ze. Ik blijf op bed liggen tot Diana er om 23.05 uur is.

Een gedachte over “26 december 2014 door Johan van Bergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s