Mijn eerste blogbericht van 2015!

Om te beginnen wil ik je een gelukkig en gezond 2015 wensen. Dat het een jaar mag worden met geluk, vriendschap, liefde, creativiteit en een bom van inspiratie.

Ik denk dat 2015 een goed jaar gaat worden. Zo voelt dat. Veel emotioneler dan 2014 kan het bijna niet worden dus het moet wel beter gaan het komende jaar. Wel vind ik het spannend, ik bedoel, een nieuw jaar. 2015 is het eerste jaar dat volledig zonder mijn vader zal zijn. De eerste 25 dagen van 2014 was hij er nog.

Ik hoop dat ik op 31 december 2015 zal zeggen dat het een jaar was met een traan maar zeker ook met een lach. Dat het een jaar was waarin ik mijn vader absoluut niet vergeten ben maar ik wel geleerd heb om om te gaan met mijn verdriet, en dan vooral om toe te geven aan mijn verdriet. Ook hoop ik dat ik zal zeggen dat ik weer wat stappen heb gemaakt in de richting van mijn eerste koophuisje samen met Michael!

Tweeduizend en vijftien bring it on!

2 gedachtes over “Mijn eerste blogbericht van 2015!

  1. Ik ben er zeker van dat 2015 een mooi jaar wordt waarin je met een glimlach zal kunnen terugdenken aan je lieve papa. Maar de herinneringen die tranen oproepen, mag je zeker niet afblokken. Omarm ze en laat ze daarna even los. Dat doet deugt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s