De tv uitzending

Lieve lezers,

Gewapend met chips, snoep en natuurlijk chocolade heb ik gisteren om 19:00 uur de WOS aangezet. Na wachten, wachten en nog eens wachten begon om 19:22 het programma SamenLeven. Annemarie en ik kwamen vrijwel meteen in beeld. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er best trots op ben. We kwamen goed over! Uiteraard wil ik jullie graag de gelegenheid geven om de uitzending terug te kijken. Dat kan via deze link: SamenLeven met Manuela, Annemarie en Stanley. Ik zou het heel leuk vinden als je even laat weten wat je van de uitzending vind.

Groetjes van Manuela

4 gedachtes over “De tv uitzending

  1. Wauw wat goed van jou en je zusje. Je bent al enorm volwassen zie en merk ik. Het lijkt me ontzettend raar als je vader ineens het besluit neemt om er niet meer te zijn. Heel moeilijk ook omdat je niets anders kan dan accepteren. Gelukkig heb je wel nog mooie foto’s van en met hem!

    Leuk dat je blog nog genoemd wordt. Wat je daar zegt herken ik mezelf enorm in. Het is echt belangrijk om je verhaal te communiceren naar iemand op welke manier dan ook. Jij en je zusje kunnen trots zijn.

    Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s