Zustertijd

De laatste tijd praten mijn zusje en ik meer. Dat is goed want uiteindelijk hebben we elkaar gewoon nodig. Vooral nu mijn zusje in haar examenjaar zit is het heel moeilijk voor haar. Papa zal er niet bij zijn als ze haar diploma in ontvangst mag nemen. Ik zal mee gaan in papa’s plaats maar dat is toch niet het zelfde. En omdat we daarom allebei toe weren aan afleiding zijn we vandaag lekker wezen winkelen in Den Haag. 

Ik heb ontzettend veel gekocht! Een tas, portemonnee, twee broeken, 3 t-shirts, schoenen, oorbellen een hoesje voor m’n telefoon en wat make-up spulletjes. Mijn zusje is al net zo goed geslaagd als ik! 

Tussen de middag zijn we wezen lunchen bij de KFC. Na de lunch hebben we nog even een cadeautje voor Moederdag gekocht. Daarna ging het zo mega hard regenen dat we snel naar de tram zijn gelopen. 

Het was echt een hele leuke dag! Ik heb genoten van mijn zusjes gezelschap. Door alles wat er gebeurd is groei je naar elkaar toe. Ik merk dat ik nu beter kan praten met Annemarie en dat ze me niet meer buitensluit. Ik vind het fijn dat ze me vertrouwd en dat we samen onze gedachten kunnen verzetten. Stiekem hou ik ontzettend veel van haar, niet doorvertellen hè. 

2 gedachtes over “Zustertijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s