Vakantie

Lieve lezers,

Vandaag schrijf ik mijn blog bericht vanuit het zonnige Drenthe. Michael en ik zijn er lekker een weekje tussenuit. Even heerlijk genieten van de rust en de fluitende vogeltjes. We waren er beide ontzettend aan toe na alle drukte van de afgelopen tijd. 

Terwijl ik hier in Drenthe zit ben ik ook alvast stiekem aan het dromen over m’n verjaardag. Die zal namelijk hier zijn. Aankomende donderdag word ik al weer 21! Ondanks alles kijk ik er best naar uit. Verjaren houd je ook niet tegen hè.

Ik zal snel weer wat van me laten horen maar voor nu ga ik lekker genieten van alles dat Drenthe te bieden heeft. Tot later!   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s