21

Hoi pap,

Alle festiviteiten zijn achter de rug. Ik ben nu officieel Amerikaans volwassen. Zelfs in Amerika mag ik nu drinken, roken, blowen, snuiven, paddo’s achterover gooien en pillen slikken. Is het allemaal legaal? Uhm nope, dus drink ik alcoholvrij bier. Eigenlijk gewoon limonade maar dan van Amstel. Ik stond ook heel enthousiast met m’n legitimatie te zwaaien bij de kassa, maar Annemarie herinnerde mij eraan dat dat natuurlijk niet hoeft. 

Heel veel mensen hebben me gefeliciteerd, voornamelijk via internet of telefoon want ik zat met m’n kont in de Drenthse zon. Alleen jou familie is me vergeten. Sas en Martin waren wel zo lief om aan me te denken maar verder heb ik van de rest niks gehoord. Geen sms, kaartje of simpel Facebookberichtje. Maar ach het is prima, ik weet mijn plek. Annemarie heeft ook nog felicitaties in ontvangst mogen nemen vanwege haar diploma. Kleine meisjes worden groot hè! Ik ben echt super super mega super trots op haar!  

Mijn feestje was leuk! Sas vertelde over haar kalfjes die ze gekocht heeft. Ze zijn zo schattig! Hans, een vriend van mam, was er ook. Oma, tante Jolanda, ome Johan en de kids waren natuurlijk ook van de partij. Mijn schoonouders waren er en Stanley en Danii (beste vriendin van Annemarie). Ik miste je wel hoor tussen het gezelschap. Je hebt trouwens de kersenvlaai gemist. Het was heeeeerlijk. Er was ook appelkruimel of mokkataart. Jij had vast mokkataart genomen. Mijn punt is dat je heel wat gemist hebt. Wij hebben jou gemist. Mis jij ons? Is daarboven überhaupt iets? Kan je ons zien of horen? Want als dat niet het geval is moet ik echt eens stoppen met tegen je te praten. 

Pap, ik hoop dat je aan me denkt, soms. Ik denk wel aan jou, meer dan soms, iedere dag. In mijn hart ben je er altijd! Ik hou van je, heeeeel veel! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s