Vaderdag

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. (Bron; wikipedia.nl)

Zondag was de tweede Vaderdag zonder mijn vader. En ik zal maar meteen eerlijk zijn, het was waardeloos. Wat een rot dag zeg. Al moet ik ook zeggen dat ik er al dagen tegenop zag. Daardoor heb ik zaterdagavond echt wanhopig lang (zie; 1,5 uur) zitten huilen. Ik voelde me zo alleen. Beneden vierde Ab zijn verjaardag en iedereen was vrolijk en blij en ik droeg al dagen een masker. Op een gegeven moment was ik er gewoon klaar mee. Toen ben ik naar boven gegaan en kon ik vervolgens niet meer stoppen met huilen. De tranen bleven maar over mijn wangen stromen.

Terwijl de tranen nog steeds over mijn wangen liepen ben ik mijn tanden gaan poetsen en me klaar gaan maken voor bed. Uiteraard werd ik zondagochtend lekker brak wakker want ik had eigenlijk alleen maar liggen woelen. Na een knuffel van Michael had ik me voorgenomen er maar het beste van te maken. En dat lukte! Totdat ik thuis kwam rond 22:00 uur en mijn zusje net zo verdrietig was als ik. Ze heeft even bij me uitgehuild en voelde zich daarna weer ietsjes beter. Het is ook k*t, juist voor haar. Heeft ze eindelijk haar diploma in the pocket is papa er niet om het met haar te vieren. Er gebeuren de laatste tijd zoveel dingen. Er veranderd zo veel in ons leven. En juist nu missen we hem meer dan ooit.

Ik merk altijd dat ik na een paar rot dagen weer wat dagen nodig heb om het achter me te laten. Vooral nu aangezien ik mijn gevoel de laatste weken nogal heb weggedrukt, alles kwam er nu in één keer uit. Mijn zusje heeft dat ook, beide kunnen we eigenlijk alleen huilen als we alleen zijn of als het heel hoog zit. Eigenlijk is dat best raar aangezien we in een heel open gezin zijn opgegroeid. We kunnen altijd bij elkaar terecht alleen huilen is dan toch een stap te ver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s