De toekomst

Sinds m’n vader er niet meer is denk ik niet graag aan de toekomst omdat ik weet dat er een heel belangrijk persoon mist. Maar sinds een paar weken is denken aan m’n toekomst noodzakelijk (en stiekem ook heel leuk). Michael en ik staan op het punt een hele belangrijke stap te zetten in onze relatie. 

Michael en ik willen graag samen een huisje kopen. Afgelopen vrijdag heeft een hypotheekadviseur een berekening voor ons gemaakt en dat ziet er eigenlijk heel positief uit. Positiever dan we gedacht hadden! Nu zijn we dus lekker aan het rond neuzen en hebben we al iets op het oog. 

Het is een hele leuke tijd maar ook moeilijk. Ik had dit alles zo graag willen delen met mijn papa maar dat kan niet, dit maakt me best verdrietig. Gelukkig steunt Michael me heel erg! Ook werkt afleiding zoeken erg goed en laat het heerlijke weer dit ook meer dan toe. En een nieuwe stap in onze relatie is ondanks het gemis ook gewoon super leuk! Ik kijk er mega erg naar uit en ben er ook heel erg aan toe. 

Word vervolgd! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s