Bah

Ken je dat gevoel dat alles tegen lijkt te zitten? Dat alles wat je doet op niks uitdraait en plannen die je hebt (weer) niet waargemaakt kunnen worden of dat blijheid maar van korte duur is omdat er altijd iets naars volgt? Dat gevoel heb ik nu.. Het gevoel dat een fijn en makkelijk leven mij niet echt gegund is.

Michael en ik waren in februari ontzettend enthousiast over een nieuwbouwproject dus schreven we ons in. Er zou worden geloot tussen alle aanmeldingen en dan zou je (als je geluk had) worden ingeloot voor een woning van jou keuze. Wij werden niet ingeloot en werden op de reservelijst gezet, waar we uiteindelijk niks meer van gehoord hebben. In juni ging fase 2 van dat zelfde nieuwbouwproject in verkoop en schreven we ons weer in. Wederom zijn we niet ingeloot en staan we momenteel op de reservelijst (ik geloof ergens onderaan..). Maar wij geven niet zomaar op dus zijn we verder gaan kijken naar een ander nieuwbouwproject en werden op slag verlieft! We hebben snel een afspraak gemaakt bij de hypotheekadviseur en alles zag er positief uit tot dat Michael me gisteren een sms stuurde met rot nieuws. De twee woningen waar we tussen twijfelde zijn beide al onder optie dit betekend dat als ze het financieel kunnen rond breien zij de gelukkige eigenaren worden van een prachtig huis in het prachtige Westland. Drie nieuwbouwprojecten verder zitten we dus nog steeds zonder huis. En natuurlijk komt er vast wel weer iets anders op ons pad maar het word zo ontzettend irritant dat ik in mijn hoofd het huis al helemaal heb ingericht en het dan als een kaartenhuis in elkaar stort..

Geloof me ik heb echt een schijthekel aan negatief gezeik maar sjonge jonge ik ben dat ongeluk een beetje zat. Ik ben niet onder een ladder doorgelopen, heb geen zwarte kat geaaid op vrijdag de 13de en ook geen spiegel gebroken.. Ik vind dat ik wel een beetje meer geluk verdien en misschien is dat juist wel het probleem. Ik wil te graag, te snel en te veel. Ik wil niet wachten op geluk ik wil het het liefst naar me toe trekken, en dat werkt averechts zo te zien. Ik heb ooit ergens gelezen dat alles in evenwicht moet zijn dus in theorie komt na heeeeel veel ongeluk ook net zo veel geluk. I’m totally ready for it!

Voor mij momenteel dus even geen krasloten want daar heb je aardig wat geluk voor nodig, maar een kopje koffie op mijn moeders bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s