‘Mijn laatste dagen’

Hallo allemaal,

Gisteren was het feest! De binder die mijn boek heeft voorzien van een hardcover belde dat ze klaarlagen! Als een speer zijn ze opgehaald en wat zijn ze prachtig zeg! Nog mooier dan ik had verwacht.

Het is nogal wat werk geweest. Eerst alles wat mijn vader geschreven heeft overtypen in word. Vervolgens alles overzetten in InDesign en het gewenste formaat, het lettertype en de lettergrootte kiezen. Daarna alle spel en typ fouten eruit filteren. Het papier kiezen, en een omslag maken. Dan zowel het binnenwerk als het omslag printen en naar de binder sturen. Vervolgens heeft de binder in een week tijd een prachtig boekwerk afgeleverd!

Ik heb al die tijd mijn mond gehouden tegen mijn zusje en mijn moeder zodat het een verassing zou zijn. Ik ben echt heel slecht met verassingen geheim houden maar het is gelukt. Gisteren kwam ik thuis met twee ingepakte boeken en heb ik ze eindelijk kunnen geven. Ze waren er beide heel blij mee en hebben de eerste pagina’s meteen verslonden.

Hieronder een paar foto’s. Geslaagd boekwerk toch?

Foto's

2 gedachtes over “‘Mijn laatste dagen’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s