Paar daagjes in Vaals!

Afgelopen weekend heb ik heerlijk mogen vertoeven in Limburg, samen met Michael, mijn schoonouders en mijn zwager en schoonzus. Het was ontzettend leuk en ook nog eens heerlijk weer!

Donderdagavond zijn Michael en ik vertrokken vanuit Den Haag. Vanwege de wedstrijd Feyenoord – PEC duurde het maar liefst 5 kwartier voordat we voorbij Rotterdam waren.. Maar na 3 uur rijden in de stromende regen bereikte we Vaals. De slagbomen van het vakantiepark waren al dicht dus moest mijn schoonvader ons komen oppikken bij de receptie. Eenmaal aangekomen in het huisje hebben we onze bedden opgemaakt en onze spullen gedropt. Na een heerlijk kopje koffie met een Bossche bol was het om 23:30 uur bedtijd.

Vrijdagochtend hebben we lekker ontbeten met versgebakken broodjes en sinaasappelsap. Na het ontbijt zijn we naar Monschau (Duitsland) gereden. Daar hebben we een kerkje bezocht en een kerstwinkeltje (nu al? tja wat zal ik zeggen..). Ook hebben we genoten van apfelstrudel en warme chocolademelk met suikerloze slagroom (uiteraard heb ik de pot suiker boven mijn kopje omgedraaid ;)). Ik vond Monschau erg mooi om te zien! Aan het einde van de middag zijn we terug gereden naar Vaals, daar hebben we nog even de Action leeg gekocht. ’s Avonds hebben we genoten van saté met friet. Na het avondeten arriveerde ook Erwin en Suzanne op het park.

Zaterdag zijn we een dagje naar Maastricht geweest. Hier hebben we de grotten van de Sint Pietersberg bezocht. De grotten vond ik heel indrukwekkend om te zien! De rondleider vertelde over verdwalen in de grotten als het helemaal donker zou zijn, we mochten toen in het pikken donker van de ene kant naar de andere kant van een gang lopen. Dit was best spannend maar wel heel gaaf (en stiekem ook wel grappig). ’s Avonds hebben we in een gezellig restaurantje wat gegeten.

Zondag hebben we een wandeling van ongeveer 1,5 uur gemaakt. Vanwege het heerlijke weer was dit een lekker stuk lopen. In de avond hebben we gezellig met zijn alle om de Pizzarette heen gezeten. De pizza’s waren heerlijk!

Maandagochtend hebben Michael, Erwin, Suzanne en ik een proefles duiken gevolgd. Dit was echt ontzettend gaaf! De instructeur nam ruim de tijd voor ons. Hij begon met een uitleg van ongeveer een uur en daarna hebben we nog een klein uurtje onder water gezeten. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden! We hebben zelfs nog gefrisbeed onder water, dat was echt lachen! Na het duiken zijn we richting het drielandenpunt gereden. Daar hebben we geluncht en foto’s gemaakt. Terug in het vakantiehuisje hebben Michael en ik onze tas ingepakt. Na het avondeten hebben we afscheid genomen en zijn we terug naar huis gereden.

Zoals je kunt lezen was het dus super leuk! Ik was er eigenlijk ook wel aan toe, gewoon even lekker weg van huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s