Kerst!

Kerst is altijd een beetje dubbel. Het is leuk en gezellig maar ook verdrietig. Papa word vooral tijdens de feestdagen ontzettend gemist. Dit jaar wilde ik alleen dat kerst anders zou zijn. Minder beladen, en gewoon zoals kerst hoort te zijn. En eerlijk gezegd is dat goed gelukt! Mijn kerst was erg leuk, ik heb erg veel gelachen en heel lekker gegeten!

Eerste kerstdag waren Michael en ik bij mijn moedertje. Mijn moeder had beenham gemaakt met aardappelkroketjes, spruitjes en stoofpeertjes. Als toetje was er crème brûlée!! Het was allemaal heel lekker! Na het eten zijn we de cadeautjes gaan uitpakken. Ik heb een melkopschuimer, onderzetters van natuursteen, een etui, stiften, het boek ‘The fault in our stars’ van John Green en het bakboek van Rudolph van Veen van 24 Kitchen gekregen! Ik ben goed verwend dus!

Diner 1e kerstdag

Tweede kerstdag waren we bij mijn schoonouders. Daar hebben we eerst koffie gedronken met een cupcake genaamd ‘Kerstman in de sneeuw met zijn beentjes omhoog’ (als ik het goed onthouden heb heette hij zo haha). Het was creatief en lekker! Daarna hebben we nog twee spelletjes gedaan waarvan ik er eentje gewonnen heb! Ab en Gea gingen de tafel dekken en alle spullen op tafel zetten, we gingen namelijk wokken! Het wokken was heel lekker. Ik heb zelf nasi gemaakt en ik heb ook os en varkenshaas gewokt met een lekker sweet chili sausje. Na het wokken kwam het toetje! Michael en ik waren aan het kokkerellen geweest en er werd heerlijk gesmuld van de tiramisu en de ijstaart! Na twee potjes ’30 seconds’ was het tijd om naar bed te gaan, het was inmiddels al bijna 1 uur in de nacht.

Ik heb een erg leuke kerst gehad. Ik hoop dat jullie ook een fijne kerst hebben gehad! Nu op naar oud&nieuw!

Knuffel van Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s