Het vervolg van de gelukspot

In januari 2015 vertelde ik jullie over de gelukspot. Klik hier om het bericht terug te lezen. Een pot die ik in mijn kamer had gezet waar ik briefjes in kon stoppen met geluksmomenten. In 2015 heb ik hier goed gebruik van gemaakt en aardig wat briefjes verzameld.

De gelukspot was en is een goede manier om meer na te denken over alle positieve gebeurtenissen in mijn leven. En uiteindelijk blijken dit heeeeel veeel positieve gebeurtenissen te zijn zoals:
– Een optie gekregen op bouwnummer 18!
– Samen met Michael verse aardbeien gekocht in Hoek van Holland op de fiets
– Vladimir afgemaakt! (Vladimir is een pop die ik gehaakt heb in 2015, het was erg veel werk maar hij is super super super schattig geworden!)
– Het voorlopig koopcontract getekend voor bouwnummer 18 🙂
– Een weekendje weggeweest met mijn schoonfamilie
– Mijn verjaardag gevierd
– Papa’s boek laten drukken
– Een lang stuk wezen hardlopen
En nog veeeeel meer!

Zoals je kunt zien werkt de gelukspot dus ontzettend goed vandaar dat ik hem heb geleegd en voor 2016 weer opnieuw begin. En het eerste geluksmoment zit er al in namelijk: “Nieuwjaarsduik gedaan”. Nu maar hopen dat er nog veel meer geluksmomenten bij komen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s