Afleiding

Hoi lieve lezers 🙂

Toen mijn vader net overleden was zocht ik afleiding. Ik wilde er NIET aan denken en afleiding was de enige manier waarop ik er niet aan hoefde te denken. Ik begon met hardlopen, dit bleek alleen niet zo effectief te zijn aangezien ik dan juist ging nadenken over papa.. Hardlopen werd wel doorgezet maar niet meer als ‘papa-afleiding’. Na een tijdje wist ik het! Ik ging haken!

Op het begin ging dit alles behalve vlekkeloos.. Het was ontzettend lastig en ik had ook eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was. Gelukkig was daar mijn oma, ze heeft me wat steken laten zien en had erg veel geduld met me. Inmiddels zijn we ruim 1,5 jaar verder en ben ik nog zeker geen pro maar er komen leuke dingen van mijn haaknaald af!

Inmiddels heb ik ook breinaalden gekocht en probeer ik ook dat onder de knie te krijgen. Dat lukt nog voor geen meter voornamelijk omdat die naalden de hele tijd in de weg zitten. Dat word nog even door oefenen dus!

Afleiding is voor mij dus heel belangrijk, het is een soort vlucht. Als ik me even wat minder voel dan pak ik mijn haaknaald er even bij en dan kan ik alleen maar aan haken denken. Het tellen van steken en nadenken over papa gaat onmogelijk samen.

Liefs,
Manuela

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s