Update; Beppie

Vanmorgen de dierenarts gesproken en Beppie mag naar huis! God wat ben ik blij zeg! Om 5 uur mag ik haar ophalen, ik kijk er nu al naar uit. Ze is nog niet helemaal opgeknapt en heeft nog steeds dwangvoeding en pijnstiller nodig maar dit kan ik haar zelf geven. Ik hoop dat ze in het bijzijn van haar vriendinnetje Suus weer snel de oude is!

Een gedachte over “Update; Beppie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s