Even mediastilte

Hoi allemaal!

Ik ben even een tijdje verdwenen van WordPress het was namelijk ontzettend druk op mijn werk en ook in de privésferen heb ik niet stil gezeten. Uiteraard is het nu wel tijd voor een update!

Afgelopen maanden zijn Michael en ik heel druk geweest met ons nieuwe huisje. Op 1 april, nee het is geen grap, hebben we alle aktes ondertekend wat betekend dat het nu echt officieel ons huis is. En met huis bedoel ik een grasveld met een laag water en een bouwkeet erop. Verder hebben we een keuken gekocht, een hele mooi keuken! Ook hebben we het sanitair en de tegels uitgekozen en onze optielijst kenbaar gemaakt bij de aannemer. Er is dus veel gebeurd! Op mijn werk is het ook erg druk, wat eigenlijk wel lekker is.

Ik moet wel zeggen dat het raar aanvoelt dat alles even goed is. Dit klinkt misschien raar maar ik begon te wennen aan het idee dat het leven even minder leuk was, ik leerde daar mee omgaan. Nu is het leven opeens weer heel leuk en gek genoeg moet ik daar erg aan wennen. Waar ik ook tegen aan loop is dat er nu dus allemaal dingen veranderen in mijn leven, zoals ons nieuwe huisje bijvoorbeeld. En dat is super leuk natuurlijk maar hierdoor mis ik mijn vader wel meer. Ik word namelijk pijnlijk hard met mijn neus op de feiten gedrukt. Mijn vader zal nooit mijn nieuwe woning kunnen bewonderen, niet in de levende lijven in ieder geval.

Maar goed mijn leven is dus weer okay, geloof ik. Het valt ook op bij mijn omgeving. Michael zei bijvoorbeeld gisteren dat hij me lang niet zo gelukkig had gezien. Ik heb namelijk sinds woensdag een nieuwe fiets en ik ben helemaal in de wolken! Hij fietst zo ontzettend lekker en hij is zo mega mooi! En ik vertel dus ook tegen iedereen hoe mooi die is, en dan moeten die mensen natuurlijk ook even een blik werpen op mijn nieuwe fiets! En weetje wat gek is, normaal zou ik twijfelen over het geld en of het niet een te dure fiets is maar ik heb dat nu gewoon helemaal niet. Ik ben gewoon echt tevreden met mijn nieuwe aankoop. Het was ook wel nodig hoor want 20 kilometer per dag fietsen op een omafiets is niet echt ideaal. Nu heb ik een Batavus met 7 versnellingen! Hard dat ik ga joh, niet normaal! Maar genoeg over mijn nieuwe fiets haha.

BC100002_H_C
Mijn nieuwe fiets!

De komende tijd hoop ik dat ik me zo goed blijf voelen het is namelijk best fijn om gewoon te kunnen lachen zonder dat er een stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik me rot voel. En wie weet is dit pas het begin en word alles straks nog beter.

 

2 gedachtes over “Even mediastilte

 1. sylvia

  wat een leuke blog! ik ga je zeker volgen! Mijn vader is weken geleden overleden aan longkanker, we wisten het pas 3.5 weken, de kans om te vechten heeft hij niet meer gekregen.

  1. Hoi Sylvia,
   Bedankt dat je me wilt volgen!
   Wat naar om te horen dat je vader je zo kort geleden is ontvallen. Wat erg dat het allemaal zo kort heeft geduurd. Ik hoop dat je wel nog afscheid van hem hebt kunnen nemen. Heel veel sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s