Ons huisje

Vorige week was het dan eindelijk zo ver, de eerste paal van onze nieuwe woning ging de grond in!

Het was ontzettend gaaf om daarbij aanwezig te zijn! We hebben ook meteen de buren leren kennen, leuke mensen zijn het allemaal! Nu zijn we vooral heel ongeduldig en gaan we bijna dagelijks langs de bouwplaats om te zien of er al iets veranderd is. En veranderen doet het hoor! Eerst gingen de palen de grond in, toen werd de grond geëgaliseerd en nu zijn ze al bezig met de fundering! Het schiet dus aardig op :).

Ik denk dat ik door dit alles ook wel kan zeggen dat ik best gelukkig ben! Ik heb veel minder negatieve gedachten en lach ook veel vaker. Ik word vrijwel nooit meer wakker met een rot gevoel, dat is zo ontzettend fijn. Het enige wat klote is, is dat mijn vader dit allemaal niet kan meemaken.. Gelukkig zijn er heel veel andere mensen, waaronder mijn moeder, mijn zusje en schoonouders die ook mega enthousiast zijn. Niet dat dat mijn vader vervangt maar het maakt wel veel goed.

Voor nu is het geduldig afwachten tot we de sleutel krijgen. Tot die tijd ga ik maar leuke woonaccessoires haken en woonwinkels af struinen! Genoeg te doen dus haha.

 

 

2 gedachtes over “Ons huisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s