Nieuwsberichtje

Lieve lieve lieve volgers,

De laatste tijd blog ik weinig, tot niet. Ik kan me voorstellen dat het lijkt alsof ik jullie vergeten ben, niets is minder waar! Momenteel gaat het goed met me, dusdanig goed dat ik geen blogtherapie meer nodig lijk te hebben. Uiteraard wil ik jullie graag op de hoogte houden over mijn leventje maar het is niet meer zo ‘papa’ gerelateerd. Dit heeft mij doen besluiten niet meer wekelijks/maandelijks te schrijven. Op ‘papadagen’ zoals Vaderdag, zijn verjaardag of sterfdag zal ik vast nog wel iets van mij laten horen maar verder zal het vrij rustig blijven.

Er word momenteel gewerkt aan een nieuwe site die in het teken staat van mijn grootste hobby namelijk haken. Uiteraard zal ik daar ook vertellen over ons nieuwe stekkie, mijn werk en andere dagelijkse dingen. Als je het leuk vind om mij daar te volgen zal ik ter zijne tijd een link hier plaatsen.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie steun, hier heb ik ontzettend veel aan gehad! Jullie lieve berichtjes hebben mij doen beseffen dat ik er niet alleen voor stond, dit was erg fijn! BEDANKT LIEVE MENSEN!

Groet en een knuffel van Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s