Verhuizen en een vervelende inloopkast..

Even een kleine up-date!

Vandaag gaan we (Michael en ik) dan EINDELIJK verhuizen!! Het werd eens tijd, zou je bijna zeggen. De meeste spullen zijn inmiddels al verhuist, alleen mijn kleding moet nog over en wat kleine douchespullen en wat sjaals, oh en mijn sloffen (die mag ik echt niet vergeten). Want ondanks de vloerverwarming zijn mijn sloffen zo fijn, ik heb best wel platte voeten, ik ook loop daardoor ook niet graag op mijn sokken maar met sloffen heb ik daar minder last van.

Maargoed terug naar de verhuizing.. We zijn nu bezig met de inloopkast.. Wat een rampending is dat zeg.. We zijn al twee avonden bezig maar echt vlot gaat het niet. Daarbij missen we ook allerlei onderdelen en zijn die platen van de kast onwijs zwaar. Conclusie de komende tijd zit mijn kleding in een koffer. Maar het mag de pret niet drukken want vanaf vanavond kan ik EINDELIJK dat nieuwe bed uit proberen en morgen voor het eerst koken in onze nieuwe keuken, oh en douchen onder onze nieuwe douche.. Ja, ik kijk er inderdaad heel erg naar uit!

Mijn vader heeft ook al een plaatsje gekregen in ons nieuwe huis! Hij staat met foto en kaarsje op ons tv dressoir. Ik vraag me wel eens af wat hij er allemaal van zou vinden.. Ik weet zeker dat hij trots zou zijn hoor maar ik bedoel zou hij het mooi vinden? Zou hij achter onze keuzes staan? Mijn vader zou sowieso veel geholpen hebben, dat weet ik zeker. Een inloopkast was voor hem vast geen probleem geweest, daarbij was mijn vader vast een betere hulp geweest dan ik.. Ik merk dat Michael het allemaal heel leuk vind dat ik help maar eigenlijk rem ik de boel alleen maar af.. Ik ben eigenlijk helemaal niet sterk, heb echt van die kippen armpjes.. Een achterplaat of bodemplaat optillen in mijn uppie gaat dus niet.. Michael doet dat zonder moeite en uiteraard had mijn vader daar zijn hand ook niet voor omgedraaid. Dus als Michael vraagt of ik even een bodemplaatje boven mijn hoofd wil houden beginnen mijn armen na twee minuten al te schreeuwen ‘LAAT VALLEN, LAAT VALLEN’.. Uiteraard geef ik niet toe en hou ik het daarna nog zeker 1 minuut vol maar daarna is het op. Gisteren zouden we nog even de bovenkant van de kast monteren.. Eigenlijk hoef je dan alleen een plaat op de kast te schuiven.. Klinkt makkelijk toch? Uhm nou dat was het dus niet.. Eerst zat het peertje (verhuisfitting) in de weg dus kreeg Michael constant stroom schrokken.. Toen wij besloten lekker eigenwijs te doen en het peertje NIET weg te halen zat de plaat vast tussen het plafond en de kast.. Toch uiteindelijk maar dat peertje weggehaald en toen zat de plaat binnen een paar minuten op zijn plek. GODZIJDANK.. Ik was blij dat we geen bezoek hadden want die waren stuk gegaan van het lachen ben ik bang.. Daarbij, als we bezoek hadden gehad dan hadden die natuurlijk gewoon even mogen helpen ;).

Zoals je leest zijn we dus nog lekker aan het ‘klooien’.. Maar ondanks dat hebben we het wel heel gezellig en lachen we wat af! Gelukkig is er bij ons geen sprake van ‘klusruzies’.. Maar misschien brengt die inloopkast daar nog verandering in.. We will see!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s