Even een update

Het is alweer even geleden dat ik hier iets schreef. Tijd voor een update dus!

Kort na de verhuizing ben ik begonnen bij mijn nieuwe werkgever! Ik werk daar nu dus 2 maandjes. Op mijn vorige werk was het echt niet meer te doen.. Alleen maar ruzies en scheldpartijen.. En dat gaat je niet in de koude kleren zitten kan ik zeggen. Inmiddels ben ik dus in rustiger vaarwater terecht gekomen. In het huis is alles af. Van boven tot onder is alles netjes ingericht en er hoeft dus ook niet meer geklust te worden. Ook de tuin is helemaal klaar!

Het koken, wassen, strijken en boodschappen doen gaat ook allemaal prima. Ik moet zeggen dat het me allemaal wel meevalt hoeveel werk het eigenlijk is. Allemaal positieve berichten dus eigenlijk!

Uiteraard is vooral in de periode van verhuizen het gemist van mijn vader wel erg aanwezig geweest. Ik merk het nu ook nog dagelijks. Ik werk veel met transportbedrijven en mijn vader was chauffeur. Er komen dus ook regelmatig oud collega’s van mijn vader langs. Dat is toch wel confronterend. Maar we gaan gewoon door met mijn vader in mijn gedachte en hart!

Liefs Maan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s