Gezinsuitbreiding

Ja hoor je leest het goed! Ons gezin word groter! We krijgen er twee kleintjes bij. Twee kleine, schattige, lieve pluizenbolletjes. Maar natuurlijk heb ik het over kittens!

Toen ik nog niet geboren was hadden mijn ouders katten. Mijn vader was helemaal verslingerd aan die beessies. Als hij thuis kwam uit het werk en hij floot in zijn vingers dan kwamen ze aangerend. Mijn moeder daarentegen was reten allergisch dus moesten de katten uiteindelijk weg. Mijn vader was daar, en dit is nog zacht uitgedrukt, niet zo blij mee.

Ik heb dus altijd al een zwak gehad voor katten, zit in mijn bloed ben ik bang. Ondanks dat mijn moeder allergisch is 😉 Ik heb op dit gebied toch echt mijn vaders dna. Maandag gaan we samen met mijn oom en tante de kittens ophalen. Het zijn twee stoere Ragdoll katers. Ik wilde graag raskatten, vanwege het karakter. Ragdolls zijn erg zacht aardig qua karakter en erg makkelijk in de omgang. Daarbij kunnen ze prima de hele dag samen zijn als wij aan het werk zijn.

Het is allemaal nog al raar gegaan. Mijn tante had bij de fokker van haar katten twee kittens besteld voor ons. Ze moesten alleen nog geboren worden. Afgelopen vrijdag hoorde we dat de moeder schijnzwanger is.. Dat was echt een domper.. Maar gelukkig was er nog een ander nestje met 4 katertjes die nog niet besproken waren. Daar kopen wij er nu dus twee van. In plaats van dat we nu dus pas over 4 maanden gezinsuitbreiding krijgen komen ze nu al over minder dan een week! Dit was wel even slikken moet ik zeggen, we hadden namelijk nog helemaal niks aan voorbereiding gedaan. Maar inmiddels staat het huis helemaal vol met allemaal kattenspullen en zijn we helemaal klaar voor onze mannen!


Het enige wat ik echt heel jammer vind is dat mijn vader er niet is. Hij zou ze zo leuk hebben gevonden! Mijn vader was echt een dierenvriend dus hij had echt zijn hart kunnen ophalen met die kleintjes. Tja het is niet anders zullen we maar zeggen. Ik hoop dat hij van boven meekijkt en ziet hoe goed ik het heb!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s