Interview op Vice

Pas vertelde ik al kort dat ik gevraagd ben voor een interview voor op Vice. Een site die mij (sorry sorry sorry) volledig onbekend was. Wat blijkt, mijn vrienden kennen de site wel allemaal!

Inmiddels staat het interview online en kan ik zeggen dat ik ontroerd ben door het stuk! Het is prachtig geschreven! Er word ook een andere jonge vrouw geïnterviewd. Bente zorgt voor haar moeder en verteld hier in het interview meer over. Wat een ontzettend sterkte vrouw is zij zeg! Ik werd intens verdrietig toen ik las dat ze niet eens in het huis van haar moeder mag blijven wonen als ze komt te overlijden. Onbegrijpelijk vind ik het dat het Nederlandse rechtssysteem haar hier niet in steunt.

 

Via deze link kan je het stuk lezen: www.vice.com/NL

Ik hoor graag je mening over het artikel! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s