Ze zijn er!

Ze zijn er hoor, onze mannen! Gisteren hebben we ze opgehaald. Na een hele lange autorit en heel veel nieuwe indrukken heb ik ze thuis op de kattenbak gezet. Hier hebben ze eerst twee uur ontzettend zoet liggen slapen. Daarna ging Luke als eerste naar het voerbakje, at een paar brokjes en ging op onderzoek uit. Sky volgde al snel!

Ze hebben heel voorzichtig de woonkamer onderzocht. Daarna schrokken ze van iets en verdwenen ze de rest van de avond samen onder de bank. Arme schatjes! Toen we naar bed gingen hebben we ze weer in de bench gezet waar ze meteen weer als een blok in slaap vielen, dachten we.. Ze hebben samen de hele nacht keihard liggen miauwen. Ik had van de fokker begrepen dat dat normaal is en dat ik ze dan geen aandacht mag geven. Ik ben dus netjes op bed blijven liggen, klaar wakker. Om kwart voor 6, toen ze eindelijk stil waren ben ik naar beneden gegaan.

Toen ik beneden kwam lagen ze samen achter de kattenbak. Erg comfortabel lijkt me dat niet maar het schijnt dat die beessies overal kunnen slapen. Twee minuten later stond Luke naast de bench en enkele minuten later was ook Sky van de partij. Ze hebben een uurtje door de woonkamer gelopen, gerent en gespeeld en zijn daarna weer gaan slapen.

Het zijn echt heerlijke beesten! Ik ben ook echt tot over mijn oren verlieft 🙂

​​​​

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s