Kitten-update

Het is tijd voor een kleine update! 

Het gaat heel erg goed met Luke en Sky! Vandaag zijn ze uit de bench gebroken, vraag me niet hoe maar het lukte ze. Toen mijn schoonmoeder even bij ze ging kijken trof ze een lege bench aan en twee slapende kittens in de woonkamer! Vanaf vanmorgen staat de bench dus gewoon open. Tot nu toe is alles nog heel en hebben ze zich nog niet bezeerd dus ze hebben hun vrijheid meer dan verdiend! 

Mijn moeder kwam vanavond op bezoek en had een cadeautje mee voor de mannen. Sky, die erg verlegen is, vind het speeltje helemaal geweldig! Michael en ik hadden dit beide niet verwacht omdat Sky zich graag schuilhoudt onder de bank als er meer dan twee mensen in huis zijn! Luke daarintegen vond het speeltje een beetje eng. Ze verassen ons telkens weer die gekke aappies! ​​​

​Ook hebben ze de krabpaal ontdekt, de eet en salontafel en is de bank een nieuwe speelplek geworden. Het zijn echt donderstenen! Ook merken we dat ze steeds meer geknuffeld willen worden. Luke komt regelmatig tegen je aan liggen en draait zich dan op zijn rug en wil dan dat je z’n buikje aait! Het is fijn om te zien dat ze zich al thuis beginnen te voelen! 
Nu gaan ze voor het eerst slapen zonder bench! Ik ben benieuwd hoe de woonkamer er morgen uitziet 🙈

Een gedachte over “Kitten-update

  1. Caroline van der Arend

    Ze zijn echt super schattig. En ik vind je blog heel erg goed. Misschien een keer bundelen tot een boek? Of misschien iets voor collum? Ik ben heel erg trots op je.

    Xbox mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s