Ik ben het even beu..

Ken je dat gevoel dat je er even helemaal klaar mee bent? Dat voelde ik de afgelopen dagen.. Het begon eigenlijk toen we afgelopen woensdag onze katten naar de dierenarts brachten. De ontlasting was al 5 weken slecht en we hadden al zoveel geprobeerd dat we het niet meer wisten. Ook is er een Giardia test gedaan, deze was gelukkig negatief. Met een antibioticakuurtje zijn we weer naar huis gestuurd.

Woensdagavond meteen allebei een dosis toegediend in de hoop dat we snel verbetering zouden zien. Niets was minder waar.. Donderdag begon de pret.

Donderdagochtend zag ik overal bruine spetters.. Er ging nog geen lampje branden, het was tenslotte nog vroeg. Toen ik stond te dweilen wist ik het opeens, het was ontlasting. Snel beide katten controleren en Skywalker zat helemaal onder.. Samen met Michael meneer meteen gewassen onder de kraan en verder de woonkamer maar verder schoon gemaakt. Een paar uur later was het weer raak alleen toen bij Luke. Zo ging dit de hele donderdag door, dan Sky en dan weer Luke. Vrijdag begon het al vroeg en belanden we met Skywalker onder de douche.. Een doekje alleen was niet meer afdoende. Die dag hebben we 5x (ja echt 5 keer… 😦 ) in de badkamer gestaan met de jongens. Het was om verdrietig van te worden vooral omdat we geen verbetering zagen.

Zaterdag nog steeds veel aan het schoonmaken geweest en Luke en Skywalker meerdere keren gewassen. Zondag ging het gelukkig iets beter alleen als ze op de bak waren geweest was weer alles vies.. Dat heb je met langharige katten…

En nu, nu zit ik op mijn werk. Ik heb echt geen idee hoe het er thuis nu uit ziet.. Misschien is de woonkamer inmiddels wel helemaal bruin, wie zal het zeggen.

Je kunt dus wel begrijpen dat ik het even goed zat was de afgelopen dagen. Het waren echt een paar ‘schijtdagen’… Het feit dat ik dus weer moet werken is ook wel een hele prettige afleiding. Daarbij is er genoeg te doen op mijn werk dus vervelen hoef ik mij ook niet gelukkig! 🙂

Ik ben trouwens ook nog iets leuks aan het uitproberen. Op mijn vaders graf staat een den (ik denk dat het een den is, het kan ook heeeeel iets anders zijn haha). Deze heb ik gestekt en in een nieuwe pot gepoot in de hoop dat ik straks mijn eigen grote mooie den heb afkomstig van mijn vaders graf. Het kan nog wel een week of 10 duren voordat hij gaat wortelen dus ik moet nog even geduldig zijn. Word vervolgd!

Dat was het weer even voor vandaag, later deze week volgt er vast nog wel iets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s