Even uitademen

De laatste dagen waren intens.. De katjes zijn nog steeds ziek dus echt rustig in huize Ton-van Bergen is het niet. Gelukkig lijkt Luke wel weer aan betere hand, alleen wil Sky nog niet echt meekomen. Hopelijk zet ook bij hem het herstel snel door.

Inmiddels is het al weer de tweede werkweek na mijn vakantie. Ik zit weer helemaal in de flow, wat eigenlijk wel prettig is. Ik vind werken niet erg dus dat scheelt misschien ook 😉

Wat wel heel leuk is, is dat we nog een paar dagen weg hebben gepland! In oktober gaan Michael en ik 3 nachtjes naar Odoorn, een plaatsje in de buurt van Emmen. Uiteraard word dan ook het dierenpark bezocht, want daar draait het eigenlijk allemaal om. We wilde al langer naar Wildlands gaan alleen ik zie nogal op tegen de reis. Ik vind voor 1 dagje 2.5 uur heen en 2.5 uur terug over de snelweg tuffen nogal zonde van mijn tijd. Dusss hebben we er maar gewoon een paar daagjes van gemaakt! Mijn tante past op de katjes.

Leuke vooruitzichten dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s