Bah bah en nog eens bah

Ik ben toe aan een ‘tier’ blog.. Even ongestoord tieren over alles wat er wel niet allemaal mis gaat. Nou hier komt ie!

Laat ik beginnen met de katjes.. Nog steeds diarree.. We zijn inmiddels 10 weken verder en er is nog geen verbetering te zien.. Er zijn zelfs weken geweest dat het er uit spoot.. Er zit zelfs poep op de muur.. Ja heerlijk, i know.. Maar de kogel is door de kerk. Er word nu een laboratorium onderzoek aangevraagd. Dan testen ze de ontlasting op parasieten, bacteriën, schimmels en andere zichtbare afwijkingen.. Kosten: honderd fucking zevenentwintig euro.. Deze week dus maar ontlasting opvangen en langs brengen en dan een week later als het goed is de uitslag.. Ik ben benieuwd..

Vervolgens brak vorige week mijn kies af.. Zomaar.. Ik dronk een kopje koffie en voelde een hard stukje in mijn mond, stuk kies dus.. Deed geen zeer dus besloot het lekker even te laten voor wat het was. Heb geen zin en tijd voor al die onzin. Dit ging prima tot dat afgelopen vrijdag mijn hoektand afbrak.. Ik heb een spleet daar past een heel voetbalelftal doorheen.. En pijn dat het doet joh.. Toch vanmorgen de tandarts maar gebeld en wat denk je? Dat mens vind dat ik maar even anderhalve week moet wachten. Ben jij gek ofzo?! Ik ben dus even een heel klein beetje boos geworden en nu mag ik vanmiddag om 17.00 uur langskomen, waarschijnlijk voor een noodvulling maar het is beter dan niets..

Een jaartje terug zei mijn tandarts dat ik overgevoelig ben voor fluoride. Sindsdien poets ik met Bluem tandpasta.. Een vreselijk dure tandpasta die alleen via internet te bestellen is. Een aantal weken later begon het gezeik.. Ik kreeg steeds meer gaatjes en er vielen zelfs hele stukken van mijn tanden af. Ik zag het verband nooit omdat mijn tandvlees wel echt veeeeel mooier is geworden. Volgens internet ben ik de sjaak.. Ik heb mijn glazuur, die al broos was, naar de klote geholpen met die tandpasta. Toen ik dat las was ik zo boos.. De tandarts heeft altijd lopen klagen dat ik niet goed poets en dat het allemaal mijn eigen schuld is, maar is dat wel zo? Zaterdag dus meteen andere tandpasta gekocht en mondspoeling met extra fluoride. En misschien beeld ik het mij in hoor, maar mijn gebit voelt veel schoner en beter aan.

Daarbij heb ik me meteen ingeschreven bij een andere tandarts waar ik volgende maand een intake en controle afspraak heb. Ik ben er zo waanzinnig klaar mee.. Ik voel me echt voor de gek gehouden.. En serieus nemen ze me ook niet. Ik moet echt heel erg proberen om mij vanmiddag in te houden want ik heb best zin om even een assistentje over de balie te trekken, maar dat kan ik natuurlijk beter pas doen als mijn gaten gerepareerd zijn (haha)..

Maar goed.. Nog even doorbijten en dan komt alles vast weer goed.

 

Een gedachte over “Bah bah en nog eens bah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s