55 jaar oud..

Gisteren was het weer zo ver.. Papa zou jarig zijn. Hij zou 55 jaar worden maar het mocht niet zo zijn.

Dit jaar was zwaarder dan voorgaande jaren. Er zijn zoveel dingen veranderd die ik niet met hem kan delen dat het mij meer moeite koste om überhaupt mijn bed uit te komen gisteren. Ik was ook alles behalve gezellig. En als kers op de taart zat ik om 19:35 uur ook nog even in de stoel van de tandarts.. Wat een dag..

Weet je wat zo lastig is? Het feit dat mijn leven aardig op de rit is maar ik het niet met hem kan delen. Ons huis is af en werkelijk waar prachtig. God wat had ik hem dat graag laten zien. Onze twee pluizige huisgenoten zijn om op te vreten. Mijn vader was een kattenmens dus dan weet je het wel.. Ik werk nu in een kwekerij, ik ondersteun daar de logistiek en de inkoop/verkoop. Mijn vader heeft jaren in de logistiek gewerkt en de laatste jaren in een kwekerij.. Hij zou zeker mega trots geweest zijn.

Het is gewoon een heel groot gemis. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen.. En ja het slijt.. Maar wennen doet het nooit.. Straks word het weer kerst en oud en nieuw en daarna wandelen alweer naar de 4 jaar grens. Ja, in januari 2018 is het al weer 4 jaar geleden dat ik voor het laatste met hem sprak, hem knuffelde, hem vertelde hoe veel ik van hem hou.. vier jaar.. Kon ik maar even terug naar die tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s