Oeps

Afgelopen zondag ben ik naar de wereldshow voor katten geweest in de broodfabriek. Ik was daar samen met Elly en Marije, zij zijn het baasje van Luna (zusje van mijn katjes). Het was erg leuk om de show eens mee te maken. Ik heb meerdere Ragdolls gezien en uiteraard ook wat spulletjes gekocht, zoals: een agenda van Simon’s Cat en een aantal kattenspeeltjes. Na de show zijn Elly en Marije meegegaan naar mijn huis om ook Luke en Skywalker te zien en een hapje te eten.

We bestelde patat, lekker makkelijk. Ik bestelde een vegetarische bamischijf, of nou dat dacht ik.. Na de eerste hap dacht ik al wel wat kleine stukjes vlees te zien maar dacht dat het misschien iets anders zou zijn, ze hadden namelijk gezegd dat de bamischijf vegetarisch was. Na een aantal happen begon ik toch te twijfelen, ik heb dat hele ding ontleed en kwam ik toch echt vlees tegen. Ik heb een klein blokje vlees geproefd en het was duidelijk varkensvlees..

Ik heb die tent maar even een mailtje gestuurd en ergens hoop ik dat het tofu was maar ik weet dat dat onwaarschijnlijk is.. En echt erg is het niet eens, het waren echt maar een paar hele kleine blokjes die in die bamischijf zaten maar ik voel me gewoon een beetje in de maling genomen.. Tja volgende keer maar gewoon weer een groentekroket bestellen dus.

 

Rectificatie: Ik heb de patatzaak gebeld en ze hebben mij er van verzekerd dat er geen vlees zit in hun bamischijf. De kleine blokjes ‘vlees’ zijn tofu 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s