Hoe gaat het nu?

We zijn weer enkele weken verder dus het is weer tijd voor een update.

Met het eten gaat het prima. In mijn vorige bericht vertelde ik over de bamischijf waar naar mijn idee vlees in zat, dit bleek toch niet het geval te zijn. De meneer van de patatzaak verzekerde mij ervan dat het tofu is en geen varkensvlees. Ik kan dus gewoon weer een lekker bamischijfje eten als ik patatjes haal! Ook zijn de nasischijven, groentekroketten en kaassoufflés vegetarisch :). Verder ben ik veel aan het experimenteren met eten. Ik heb bijvoorbeeld vorige week voor het eerst gemarineerde tofustukjes door mijn roerbakgroente met noodles gedaan. Ook heb ik vegetarische kipstuckjes in mijn wraps gedaan. Dit alles was heerlijk! Ik merk dat ik nu gewoon veel creatiever ben met eten, en dat is best leuk eigenlijk.

Qua gezondheid ging het minder. Ik kreeg twee weken terug erge buikkrampen die maar niet overgingen. Ik heb toen een bezoekje gebracht aan mijn dokter en hij dacht aan een maagzweer.. Jotten, heb ik weer. Maar goed ik kreeg een ontzettend ranzig middeltje mee dat ik tien dagen door mijn strot geduwd heb en nu voel ik me stukken beter. Wel speelt mijn maag nog af en toe op maar de steken (alsof iemand er met een mes rondjes in draait..) is voorbij, gelukkig!

Met de katjes gaat het ook goed! Zo goed zelfs dat we vanaf gisteren het dieetvoer met het oude voer mengen. Dit gaat allemaal heel rustig zodat ze niet weer diarree krijgen. Ik merk dat vooral Skywalker zijn oude brokken veel lekkerder vind. Ik hoop over ongeveer 3 weken helemaal over te zijn op de oude brokjes.

Geestelijk merk ik dat ik de laatste weken wat instabiel ben. Ik ben humeurig en heel moe. Ik denk ook dat dat humeurige door de moeheid komt.. Al slaap ik 15 uur aan één stuk, nog word ik doodmoe wakker. Zal wel met de maagzweer te maken hebben.. Ziek zijn maar toch werken, koken, schoonmaken etc. kost gewoon veel energie.

De komende twee weken is mijn agenda, op twee afspraken na, helemaal leeg en dat wil ik graag zo houden. Wel werk ik gewoon netjes 38 uur maar verder ben ik afwezig. De komende tijd moet ik even rustig naar mijn lijf luisteren en maar gewoon accepteren dat ik een stapje terug moet doen. Ik wil ook weer gaan hardlopen. Één keer in de week, gewoon om het op te bouwen. Sporten is toch wel goed voor lijf en geest. Maar eerst maar eens bijkomen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s