Chauffeurs

Mijn vader was chauffeur dus mijn vader gaat zich omdraaien in zijn graf na het lezen van dit blogbericht. Sorry Pap!

Ik werk met veel chauffeurs, van De Jong tot HZ tot aan Lievaart. Allemaal prima kerels hoor. Sommige ook best knap 😉 Waar ik heen wil, vraag je? Heb je wel eens naar de schoenen van die kerels gekeken? Mijn god… *schud afkeurend met haar hoofd van links naar rechts..*

Via via hoorde ik dat, omdat de wagen netjes moet blijven de chauffeurs op hun sokken rijden. Is dat waar? Geeeeen idee… Ken genoeg chauffeurs die wel gewoon normale schoenen dragen, hippe gympen bijvoorbeeld. Maar wat ik vandaag toch zag.. Mijn god..

Er kwam een jonge knul binnen, hij zag er goed uit. Tot dat ik naar beneden keek, ik bedoel naar zijn schoenen ;).. Meneer had van die vreselijke klompen aan… Dat meen je niet toch..? Ben je begin twintig en loop je op oude mannen klompen. Jammer, zo jammer.. Ik heb me ingehouden, koste wat moeite, maar wilde met alle liefde zijn klompen in de fik steken.

Kijk, ik zal het uitleggen. Ik heb een schoenentik. Een schoen kan je outfit maken of breken 😉 Zelf mijn pantoffels kies ik met zorg uit. Als Michael ooit denkt, goh laat ik eens klompen kopen, van die leren, dan flikker ik ze in de sloot. Of beter nog… Ik steek ze gewoon in de hens. Kom op zeg, dat kan je toch geen schoenen noemen..

Och och och *schud nog steeds met mijn hoofd van links naar rechts..*

 

PS; de hond uitlaten en daarvoor even snel je slippers aan doen terwijl je je sokken draagt kan ook niet! Niet meer doen, gewoon niet!

 

Voetnoot; Na onderzoek – de wagen mag inderdaad niet vies worden want dan moeten ze hem gaan stofzuigen dus krijgen al die chauffeurs van die lelijke instappers.. Weer een reden om geen chauffeur te worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s