Nieuw jaar, nieuwe kansen

Wat een jaar was het zeg! Er is veel gebeurd en veel veranderd. Even een korte terugblik 😉

Het begon met ons huisje. In december van 2016 kregen we de sleutel en na veel geklus gingen we op 3 februari dan toch echt samenwonen! Begin 2017 (of eigenlijk eind 2016) begon ik te solliciteren omdat ik mijn baan, na drie jaar, zo spuugzat was en vond eigenlijk al snel wat anders. Op 1 maart begon ik bij Luiten en ik zit hier nog steeds met erg veel plezier! 🙂 Het is jullie vast niet ontgaan, we kochten twee katten. Luke en Skywalker zijn inmiddels alweer een halfjaar bij ons en ik zou ze voor geen goud meer willen missen. En als laatste ben ik vegetarisch gaan eten. Dit gaat nog steeds erg goed!

Aan goede voornemens doe ik niet, ik vind het persoonlijk klinkklare onzin.. Wel heb ik een paar doelen of dingen die ik graag wil doen. Zoals het uitlopen van mijn eerste hardloopwedstrijd. Ik zou dit jaar graag eens met het vliegtuig op vakantie gaan, ik heb namelijk nog nooit gevlogen. Het is er simpelweg nog nooit van gekomen. En verder is mijn leven eigenlijk prima zoals die is. Ik zit goed in mijn vel, heb een leuke baan, leuk huis, lieve vriend en leuke katten. Wat wil een mens nu nog meer?

Jou wens ik in ieder geval een mooi, fijn en bovenal gezond 2018 toe. Dat het een top jaar mag worden! PROOST!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s