Hoe gaat het?

Het leven kent de laatste weken wat ups en downs.. Over het algemeen genomen gaat het goed, ik bedoel, over de hele linie.. Er zijn alleen wel wat dingen die het bloed onder mijn nageltjes vandaan halen. Neem bijvoorbeeld mijn hoofd. Ik heb al zeker 2.5 week hoofdpijn.. Waar het door komt? Tja als ik dat wist.. Daarbij is er een bepaald persoon (laten we hem even Jan noemen voor het gemak..) die zo schijnheilig is dat ik er van moet kotsen.. Ik erger me kapot aan Jan. En dan is het natuurlijk bijna 25 januari.. Voor de mensen die mijn blog al wat langer volgen hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen dat dat mijn vaders sterfdag is.

Maar er gaat ook veel goed! Dat mag ik niet vergeten natuurlijk. Samen met Stanley heb ik een abonnement op de sportschool genomen. Ik heb dat abonnement vandaag precies een week en ben al 2 keer geweest. 2x 1.5 uur waarvan steeds een halfuur krachttraining. En ik heb geen spierpijn, en dan kan je zeggen ‘dan train je niet hard genoeg’ maar ik denk dat het komt door mijn waanzinnige cooling down *geeft zichzelf een schouderklopje*. Vanwege dit sporten ben ik dus de afgelopen week al een mooie 1.5 kilo aan gewicht verloren, alleen aan mijn voedsel moet ik nog een beetje werken.. Ik heb namelijk toch stiekem bijna 2 repen chocolade, een fles cola, warme chocolademelk en een middag onbeperkt eten bij de Watertuin tot me genomen. Qua vegetarisch eten gaat het ook goed. Ik heb gisteren bijvoorbeeld iets waanzinnig culinairs gemaakt, al zeg ik het zelf. Ik heb een vegetarische steak ingesmeerd met pesto en bestrooid met pijnboompitten en deze vervolgens 15 minuten gebakken in de oven. Dit gegeten met aardappeltjes en spruitjes. Het was echt ontzettend lekker. Ook was mijn vega lasagnette van afgelopen zaterdag erg lekker en is pasta pesto ook een gerecht wat nooit zal vervelen. Vanavond staan er wraps met vega kip, paprika, mais en bbq saus op het menu.

En verder gaat alles zijn gangetje. Op wat kleine ergenisjes na maar deze moet ik gewoon naast me neerleggen en stiekem vind ik dat best lastig. Soms zou een ‘I don’t give a shit’ attitude best lekker zijn..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s