De knoop is doorgehakt

Een tijd terug vertelde ik al over mijn auto. Mijn eerste eigen auto. Een Chevrolet Matiz uit 2008 met maar 37000 kilometers op de teller toen ik hem een jaar geleden kocht. Inmiddels staan er 53000 kilometers op de teller en is die echt al lekker ingereden. Eigenlijk is het een hele prettige auto. Hij rijd heerlijk. Is van binnen ruimer dan je aan de buitenkant zou vermoeden. Hij heeft aardig wat kofferbak ruimte. En ik vind gewoon dat die auto goed bij me past.

Alleen uiteraard volgt er een maar.. Er brand al sinds enkele maanden een oranje motorlampje. Er is echt al van alles vervangen, bijvoorbeeld: de bougies, de bougiekabels, de bobine en de EGR.. In enkele maanden tijd heb ik er 1600 euro ingepompt zonder resultaat, afgelopen maandag ging het motorlampje namelijk weer branden. Het verbaasde me niet eens, vertrouwen had ik er namelijk al niet meer in. We waren er in ieder geval goed klaar mee en besloten dat de Chevrolet dan maar weg moest.. Michael ging meteen voor mij aan de slag terwijl ik mijn agressie er uit gooide in de sportschool. Hij vond een leuke Toyota Aygo (die wilde ik namelijk graag 😉) uit 2008 met 75000 kilometers op de teller en ook niet onbelangrijk nog enigszins te betalen. Gisteren hebben we een proefrit gemaakt. Eerst heb ik een stuk gereden en daarna Michael ook nog even. Hij rijd heerlijk. We waren dus eigenlijk beide meteen overtuigd dat dit hem moest gaan worden! De verkoper gaf nog een fijn bedragje voor mijn Chevrolet en de deal was gemaakt! Aankomende zaterdag mag ik mijn nieuwe auto gaan ophalen.

Vanaf zaterdag staan er dus twee Aygo’s bij ons voor de deur 😊

Een gedachte over “De knoop is doorgehakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s