Bløf

Gisterenavond was het zover, het concert van Bløf! We keken er al maanden naar uit dus gingen met erg veel plezier richting Amsterdam.

Nadat de auto geparkeerd was in de parkeergarage en wij een patatje ophadden bij de FEBO gingen we richting Ziggo Dome.

Na controle van de kaartjes en gefouilleerd te zijn mochten we naar binnen. Na een drankje zijn we onze plaatsen gaan zoeken. We hadden zitplaatsen in ring 1. Erg goede plekken!

Ik heb ontzettend genoten van Bløf! Ze waren echt steengoed! Wat een show zeg!

Ik moet me wel iets van het hart. Er zat een meneer naast me, jaartje of 40 a 50 denk ik. Meneer zat alles te filmen, meteen te bewerken en op Facebook te plaatsen. Ik heb 60% van de tijd tegen zijn linkerarm aan gekeken.. erg irritant. Daarbij snap ik niet dat meneer niet gewoon kon genieten van het concert.. wat heb je er nou aan als je niet echt alles ziet en in je opneemt. Ik heb in totaal 3 foto’s gemaakt, de rest zit allemaal in m’n hoofd! Dit is een ervaring die ik nooit meer ga vergeten omdat ik het echt ervaren heb. Meneer naast me gaat dit niet meer vergeten omdat hij het optreden heeft bekeken via z’n iPhone.. toch jammer voor meneer dat sociale media en je uitstraling naar buiten belangrijker is dan je plezier. Zijn gemis 😉

Het was echt geweldig! Dit is iets waar ik nog lang over zal napraten! Het was onvergetelijk! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s