De Aygo

Hoi allemaal!

Sinds een week rij ik in een andere auto. Ik was die matiz zo erg gewent dat het rijden in die aygo nog wat klungelig gaat. Met invoegen zie ik nog wel eens een auto over het hoofd omdat ik dus meer kunststof heb waar ik tegen aan zit te kijken, hier moet ik erg aan wennen. De koppeling is erg gevoelig en ik moet dus altijd wat meer gas bijgeven. Op het begin gaf ik zoveel gas dat ik met piepende banden weg reed, dat is dus niet nodig blijkbaar haha. Daarbij kijk ik nog steeds wat angstig naar het dashboard want wat nou als er een lampje gaat branden? Gek is dat.. het is een totaal andere auto en toch ben ik bang voor dat verdomde motorlampje..

Verder ben ik er helemaal happy mee! Hij rijd goed, ook al ben ik nog niet 100% aan hem gewent. De benzine tank gaat zo bijzonder lang mee dat ik pas 1x getankt heb. Met die matiz stond ik na 380km al met een lege tank, nu heb ik 350km gereden en m’n tank is pas voor de helft leeg.

Volgende week gaat hij nog even een paar daagjes terug naar de dealer, de bumper word namelijk opnieuw in de lak gezet. Daarna is die weer helemaal als nieuw!

Oh en als je mijn oude auto wilt kopen, Joost mag weten waarom maar goed, dan geef je maar een gil. Hij staat namelijk sinds gisteren op internet haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s