Alleen, voor een week

Om 04.00 uur opstaan is niet mijn ding, zo is gebleken.

Vanmorgen is Michael vertrokken naar Frankrijk voor een weekje wintersport met de (schoon)familie. Om 05.00 uur moest hij in de Heenweg staan zodat ze de files een beetje voor zouden zijn.

Om 04.00 uur ging dus de wekker. 04.00 uur is vroeg.. Erg vroeg..

Door deze vroege ontwakening ben ik ook maar lekker vroeg begonnen met werken. Om 06.50 zat ik al achter mijn bureau. Mijn collega was er helemaal van ondersteboven want die dacht steeds dat het al een aantal uurtjes later was, aangezien ik nooit zo vroeg al aan het werk ben. Hij had dus het gevoel dat hij ontzettend achterliep met zijn werk.

Stiekem een erg grappig gezicht zo’n collega die iedere keer als hij je ziet naar adem hapt.

Verder moet ik vanmiddag even mijn auto bij de dealer achterlaten. Deze gaat mijn bumper even opnieuw spuiten.

Stanley haalt me daar op zodat ik de rit naar huis (6 km) niet te voet hoef af te leggen. Uiteraard zal ik hem daarna voorzien van een (hopelijk smakelijke) maaltijd ;).

En dan ga ik vanavond voor het eerst sinds Michael en ik samenwonen alleen naar bed. En eerlijk, ik vind het vreselijk. Ik kan echt prima alleen zijn, ik verveel mij eigenlijk nooit maar in de nacht heb ik hem echt heel graag naast me. Hij geeft mij een gevoel van veiligheid. Wat eigenlijk heel gek klinkt aangezien ik de afgelopen maanden al twee keer met een vleesmes naar beneden gelopen ben omdat ik dacht dat er ingebroken werd. Meneer word daar namelijk niet wakker van. Hij word nog niet wakker als er iemand naast hem een dikke fuif heeft.

Ik heb hem gewoon graag om mij heen. Ik hoop gewoon heel erg dat hij het leuk gaat hebben. Dat hij met een noodgang van de piste scheurt en niks, nog geen vingernagel, breekt.

Hij is in goede handen dus ik hoef mij eigenlijk geen enkele zorgen te maken.

Ik ga nu even een dubbele espresso naar binnen gieten en mijn oogleden vast plakken met tape.

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s