Oeps

Het is gewoon allemaal even te veel.

Het is topdrukte op mijn werk waardoor ik erg veel werk. Ik maak dagen van 07.00 t/m 18.00 en soms zelfs t/m 21.00 uur. Hierdoor ben ik moe, heb ik rugpijn en ben ik prikkelbaar.

Afgelopen maandag wilde mijn collega zijn vriendin gaan ophalen maar mijn auto stond in de weg. Of ik deze even weg wilde halen. Het punt was alleen dat hij het om 15.00 uur vroeg en pas om 17.00 uur weg hoefde. Ik had dus niet het gevoel dat het zoveel haast had. Dit had het alleen voor hem schijnbaar wel dus toen hij het voor de derde keer in 5 minuten vroeg heb ik geïrriteerd mijn autosleutel gepakt en ben ik naar mijn auto gewandeld. Ik stapte in mijn auto, gaf gas en BOEM!!!! Verstijft zat ik in mijn auto want wat zal de schade zijn? Hoe erg zal het zijn? Heb ik deuken? Waar zat ik eigenlijk tegenaan? Half hyperventilerend stapte ik uit en bekeek mijn bumper. Hmm dat valt mee, paar krasjes en meer niet. Ik draaide me om en bekeek het busje waar ik op in gereden was. Op het eerste gezicht zag ik niks. Pff wat een geluk.

Eerlijk als ik ben heb ik mij toch even bij de eigenaar van het busje gemeld en hebben we de schade bekeken en toen bleek er toch wel schade te zijn.. Een kap aan de achterkant was los geschoten en op twee deukjes en een aantal kleine krasjes na viel het mee. Wel weet ik dat lakschade duur is dus ik hield mijn hart al vast.

We hebben schadeformulieren ingevuld en ik heb mijn verzekering daarna alle papieren overhandigd.

Gisteren kwam de klap (de figuurlijke klap godzijdank..) dat mijn premie word verdubbeld door dit grapje. Aangezien ik pas 1.5 jaar verzekerd ben heb ik nog maar 1 schadevrij jaar, deze botsing kost me 5!!!!! Schadevrije jaren omdat ik beginnend bestuurder ben.. Conclusie; een verdubbeling van mijn premie.. Mijn portemonnee huilt in mijn tas en ik stiekem ook (niet in mijn tas natuurlijk..).

Het is er door de drukte nog niet van gekomen maar in deze dagen wil ik mijn auto even wassen en met een lakstift mijn schade bijwerken. Ik denk dat mijn auto daarna gewoon weer netjes is.

De moraal van dit verhaal: Koop een auto met een kunststof bumper, scheelt je schade als je ooit eens ergens tegenaan rijd.

2 gedachtes over “Oeps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s