Mijn hoofd werkt niet mee..

Het werd mij vorige week opeens allemaal duidelijk.

Het ging niet goed met me.

Michael en ik gingen naar het tuincentrum voor een cadeautje voor mijn schoonouders. Ze waren vorige week zondag 14 jaar getrouwd en hadden ons (en mijn zwager en schoonzus) uitgenodigd voor een etentje. Ik stelde voor om met mijn auto te gaan want mijn tank was zo goed als leeg dus die kon wel een slokje benzine gebruiken, konden we dat mooi meteen even doen.

Ik tank altijd bij een onbemand tankstation dus ik liep naar de betaalautomaat naast de pomp en duwde mijn pinpas erin.

Wat wilt u tanken “euro 95″”euro 98” of “diesel”? verscheen er op het schempje. Ik had geen idee. Dat het geen diesel was dat wist ik.Ik bedacht me dat ik een sticker heb in mijn tankdop! Aha euro 95 dus. “Voer pincode in”. Hmm mijn pincode.. Dat is een goede vraag. Dat staat niet aan de binnenkant van mijn tankdop.. Het was echt blanco in mijn hoofd. Ik had geen idee. Begon het met een 5 of een 2? GEEN IDEE.. Mijn eerste poging was uiteraard fout en ik begon maar opnieuw. Adem in en adem uit. Wat is mijn pincode? Naast me kwamen twee ‘mannen'(ze waren volwassen al was dat aan het gedrag verder niet te zien) aanrijden met een iets te patserige bak (geleend van papa?). God wat waren ze trots toen ze voor 36,36 euro getankt hadden, wat een machtig getal. Ik stond daar maar, want wat is nou *insert scheldwoord* mijn pincode? Ik begon het proces opnieuw. Stap 1: Euro 95. Stap 2: pincode. Er verscheen “correct, verwijder uw pas in een vloeiende beweging”in het scherm. Oh dus dat is mijn pincode, goed om te weten. Ik tankte precies 29 liter en was net zo blij als de ‘mannen’die enkele minuten eerder naast mij hadden getankt.

Michael vroeg zich af of ik nog wel moest rijden.. Achteraf vind ik die vraag zo gek nog niet.

Bij het tuincentrum hebben we een plantje en katten snoepjes gekocht en even een bakkie gedaan en daarna vonden we het wel weer mooi geweest. Ik wilde niet meer naar huis rijden dus heeft Michael het stuur maar van mij overgenomen. Daarna heb ik tot 18.30 uur in bed gelegen. God wat was ik het zat.

Inmiddels gaat het al weer iets beter met me. Ik heb veel geslapen en wat meer mijn rust genomen. Ik hoop dat ik snel weer helemaal de oude ben.

2 gedachtes over “Mijn hoofd werkt niet mee..

    1. Manuela van Bergen

      Mijn hoofd was gewoon blanco, ik kon bijvoorbeeld ook niet op bepaalde woorden komen. Heel raar was dat. Ik raakte daar wel van in paniek al denk ik niet dat m’n black-out veroorzaakt werd door paniek (snap je het nog?). Mijn hoofd draait gewoon overuren de laatste weken, hij was denk een beetje oververhit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s