Never a boring day in Maan’s life..

Ik heb nu toch een verhaal.. Ik moet er zelf nog van bijkomen.. Ik vertelde een tijdje terug dat ik bij het wegrijden een busje had geraakt. Ik had geen schade maar het busje wel. Aangezien het busje van de broer van mijn collega is kreeg ik zo nu en dan een update en weet ik dat de bus vorige week is gerepareerd. Over de kosten weet ik nog niks maar voor mijn verzekering maakt dit ook niet uit, of het nou 1.000 of 10.000 euro is ik ga hoe dan ook 5 schadevrijejaren terug waardoor mijn premie zo goed als onbetaalbaar word.. Inmiddels ben ik van aardig van de schrik bekomen, ik bedoel wie zich brand…

Vandaag hoorde ik alleen iets waardoor ik aan de éne kant heel hard moest lachen en aan de andere kant wel kon janken.. De net gerepareerde bus is *tromgeroffel*

GEJAT..

Conclusie; ik betaal straks iedere maand 50 euro meer premie voor een bus die in het bezit is van een stel criminelen.. Fijne gedachte.. NOT..

Niet alleen de bus is gejat maar ook alle gereedschap die er in lag ter waarde van *doe maar weer even een roffeltje* 100.000 euro.. En aangezien de verzekeraar de tijd krijgt om de bus op te sporen mag Tom ook nog even 6 weken lang een bus huren en alle gereedschap even opnieuw kopen.. Dat zal dus vast en zeker een aardige financiële domper zijn, dan valt de schade aan onze auto eigenlijk nog wel mee..

2 gedachtes over “Never a boring day in Maan’s life..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s