Tante Maan

Een aantal weken terug werden we met een smoes naar mijn schoonouders gelokt. Er moest zogenaamd nog wat geregeld worden voor de wintersportvakantie. Ik zei tegen Michael dat alles geregeld was dus dat ik niet inzag waarom wij daar nou bij moesten zijn.. Erwin bleef maar aandringen want god wat was het belangrijk.

Wij waren wat vroeger bij mijn schoonouders zodat we ook weer bijtijds naar huis konden. Erwin en Suzanne kwamen binnen en ik moet zeggen, ik zag meteen dat er iets was, ze leken wat nerveus en ze zagen er niet zo heel goed uit. Erwin was lijkbleek en Suzanne zag er ook wat witjes uit. Gossie Maan wat klinkt dat lekker complimenteus.. (sorry haha)

Het zou toch geen slecht nieuws zijn dacht ik nog. Maar niets was minder waar! IK WORD TANTE! Tante Maan bekt echt lekker! De reden dat ze er beide zo slecht uitzagen was omdat Suzanne al dagen heel misselijk en ziek was waardoor ze beide nog niet bepaald op een roze wolk zaten. Daarbij vond Erwin het spannend om het te vertellen en vind het hij ook spannend om papa te worden. Papa Erwin en Mama Suzanne, bekt ook al zo lekker. En wat dacht je van Ome Michael, Oma Gea en Opa Ab?

Inmiddels zijn ze 17 weken zwanger en gaat het met Suzanne nog niet echt lekker. Een paar weken terug is ze ook opgenomen geweest vanwege ernstige uitdrogingsverschijnselen aangezien ze niks binnenhield. Het gaat inmiddels iets beter, de misselijkheid is er nog steeds maar ze hoeft gelukkig niet meer de hele dag over te geven.

Ik ben er in ieder geval (zoals je kunt lezen) heel erg enthousiast over en ben heel benieuwd naar mijn neefje. Neefje? Weten jullie het geslacht dan al. Nee haha, alleen weten Michael, Ab en ik zeker dat het een jongetje word. Over 5 weken weten we het zeker ;).

Dus kom maar door met die felicitaties!

5 gedachtes over “Tante Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s